Loading Image

Размер на бижутата

Онлайн пазаруването се превърна в един от най-предпочитаните методи за покупки в съвременното общество. Нашият интернет магазин Cristiani-bg.com предлага на всички свои клиенти голямо разнообразие от бижута, гривни, пръстени, колиета, синджири, обеци, комплекти с камъни и кристали Сваровски.

 

Размерът на бижутата е следният: 

Гривните са с размер: 18 см

Пръстените се разширяват.

Синджирите са с размер: 45 см / 53 см

 

Клиентите често си задават въпроса дали при покупка на пръстен той ще им пасне или ще трябва да заменят или връщат бижуто.

Когато се налага да избирате пръстен или халка, но не сте сигурни дали ще са ви по мярка, вие трябва да вземете линийка и да измерите един от вашите пръстени в най-широката му част. Когато мерите, металната част на бижуто не се взима предвид. Точният размер, който ви е необходим, е този, който сте измерили с линийката, като трябва да видите вътрешния му диаметър. Това е и най-лесният метод за откриване на подходящите размери по Американски стандарт, описан в сайта Cristiani-bg.com.

Онлайн магазинът ни предлага и друг вариант за мерене, който също се извършва изключително лесно. Необходимо е да вземете конец, да го навиете на пръста си и с молив да отбележите единия и другия край. Следващата стъпка е с линийка да се измери диаметърът в милиметри.

Клиентите ни трябва да знаят нещо от съществено значение за подбора на пръстени. Пръстите на двете ви ръце са различни и когато избирате пръстен онлайн, се съобразете на коя ръка ще го носите. На почти всички жители на планетата едната ръка винаги е малко по-развита от другата.

Когато избирате по-масивни и блестящи пръстени с големи камъни е подходящо те да се носят на средния пръст. Много от съвременните дами носят големи пръстени с камъни Сваровски именно на средния си пръст.

В случай че сте объркали размера на вашето бижу, винаги съществува възможността да носите пръстена на друг пръст или на другата ръка. В случай че не сте доволни от вашия избор, имате възможността да върнете закупената стока в седемдневен срок.


Използваме бисквитки за подобряване на функционалността на сайта. Ако продължите да използвате сайта, вие се съгласявате с употребата им.