Loading Image

Общи условия

Общи условия

Всеки потребител, който използва уеб сайта crystiani-bg.com, се счита, че приема и е съгласен с настоящите условия.

CRYSTIANI - CRISTALS FROM SWAROVSKI® е онлайн магазин за продажба на бижута.

Онлайн магазин crystiani-bg.com е собственост на фирма

"Старбагс" ЕООД
ЕИК 200455562
МОЛ Лександър Александров
жк. Дружба 2

 

Публикуваната информация в CRYSTIANI - CRISTALS FROM SWAROVSKI® е общодостъпна безплатно в интернет.

Артикулите в онлайн магазин crystiani-bg.com следват да бъдат закупени от потребителите на обявените в съответната валута цени и при настоящите условия.

 

Регистрация на потребител и защита на личните данни

В онлайн магазин crystiani-bg.com потребителите се разделят на нерегистрирани потребители (гости) и регистрирани потребители.

Регистрираните потребители доброволно предоставят своите лични данни при регистрация в сайта.

Съобразно Закона за защита на личните данни, регистрираните потребители имат право на достъп и промяна на личните си данни, както и да изискат от crystiani-bg.com да бъде закрит техният потребителски профил.

Crystiani-bg.com има право да изпраща рекламни съобщения под формата на електронен бюлетин (newsletter) на посочения при регистрация e-mail адрес от регистрираните потребители. Регистрираните потребители имат право да се отпишат доброволно от получаване на рекламни съобщения, като за целта кликнат на линк, който се намира на някой от получените от тях електронни бюлетини.

Crystiani-bg.com няма да предоставя личните данни на регистрираните потребители на трети лица за рекламни и промоционални цели, както и по други причини, освен ако не бъдат изискани от служби, свързани със законодателството на Р. България.

В случай на неспазаване на условията за ползване на онлайн магазин crystiani-bg.com и нарушаване на етиката, администраторите на crystiani-bg.com имат правото да ограничат достъпа до онлайн магазина на нарушителите.

Crystiani-bg.com запазва правото си да променя настоящите условия по всяко време, без предварително известие, като изменените условия ще бъдат публикувани на настоящата страница.

Настоящите "Общи условия на онлайн магазин crystiani-bg.com" имат задължителна сила както за crystiani-bg.com, така и за потребителите му. Всички те се считат за уведомени и се съгласяват за всички промени от датата на публикуването им в crystiani-bg.com.

Crystiani-bg.com съхранява cookies и log файлове с цел персонализиране и подобряване на услугите си.

Crystiani-bg.com използва инструмента Google Analytics, за да отчита посещенията в уеб сайт и поведението на потребителите.

 

Условия за пазаруване

Начините на плащане и сроковете за доставка в онлайн магазин crystiani-bg.com са описани в страницата Доставка и плащане.

 

Право на рекламации

Според Закона за защита на потребителите и правилата за електронна търговия, потребителят има право на рекламация при: констатирани липси, дефекти на стоката, несъответствие с обявения размер, несъответствие с обявената търговска марка. Рекламацията се предявява до пет работни дни след закупуването на стоката. При предявяване на рекламация потребителят може да претендира за заменяне на стоката с нова или отбив от цената.

В срок от 14 дни след получаване на стоката, клиентът има право да я върне или замени, като са спазени следните условия:

- Запазен добър търговски вид (стоката не е скъсана, надраскана, носена, прана, гладена).

- Не са налице повреди, причинени от неправилна употреба.

- Запазена оригинална опаковка, консумативи и аксесоари, в случай че е имало включени такива

- Транспортните разходи за връщане на стока са за сметка на клиента. При замяна на стока транспортните разходи са за сметка на клиента и в двете посоки, и са съгласно тарифата на куриерската фирма, която избере да използва.

 

Условия за копиране на информация

Цялата информация, публикувана в crystiani-bg.com, е собственост на crystiani-bg.com, в т.ч. снимки и описания на арикули.

Crystiani-bg.com дава право на собственици на други сайтове и потребители да публикуват връзки към онлайн магазин crystiani-bg.com

Забранява се копирането на текстове и снимки от crystiani-bg.com и поставянето им в други уеб сайтове и онлайн магазини, без писмено съгласие на crystiani-bg.com или без да се цитира източникът, като се постави следния текст: „Източник: онлайн магазин за бижута crystiani-bg.com” като "онлайн магазин за бижута crystiani-bg.com" е линк към http://cristiani-bg.com/.

 

Отговорности и задължения

Електронен магазин crystiani-bg.com не носи отговорност при изчерпване на количества от дадени артикули, както и в случай на забавяне на пратката поради липса на наличности, изчакване на нов внос, нова партида от производство или забавяне на доставката до нас от вносителите или производителите на съответните стоки.

В случай че няма възможност да бъде осигурен желаният от Вас артикул или се предвиди забавяне на комплектоването на поръчката, Вие ще бъдете информирани чрез телефонен разговор или с писмо, като при възможност ще Ви бъдат предложени алтернативни артикули.

 

Салваторна клауза

В случай че части или цели разпоредби на настоящите Общи условия бъдат признати за противоречащи на императивни норми, за нищожни или по каквато и било причина неприложими, то тази разпоредба ще бъде считана за самостоятелна спрямо останалите разпоредби и няма да засегне действието и приложимостта, на която и да било от останалите разпоредби.

 

Ако имате въпроси?

Ако имате въпроси, които не са споменати тук, може да ги задавате на:
тел.: +359 (2) 975 31 60
e-mail: oldpragueshop@gmail.com


Използваме бисквитки за подобряване на функционалността на сайта. Ако продължите да използвате сайта, вие се съгласявате с употребата им.