Loading Image

За онлайн магазин "Кристиани"

За нас

Бижутата на Cristiani са ръчно изработени уникати с оригинални кристали Swarovski. Дизайнерските ни гривни, колиета, пръстени, обеци и т.н. се изработват с цялата любов и изтънчена класа, която заслужава съвременната жена.

 

"СRISTIANI - CRYSTAL FROM SWAROVSKI" e един от партньорите на "SWAROVSKI AG". "CRISTIANI " e запазена марка, патентована в Европейския съюз.

 

Фирмата "CRISTIANI - CRYSTALS FROM SWAROVSKI" е създадена през 2005-та година и е на пазара от 11 години. През това време компанията се е утвърдила с качеството на артикулите, които предлага и постепенно се налага и разраства. Към момента продаваме в България, Чехия (тук да може да ес кликва и да излизат адресите в Прага), Македония, Албания, Испания, Еквадор, Колумбия. В София имаме склад и магазин в ж.к. "Младост" 1А, бул. Ал. Малинов 23, City Point Center м. 29A. Бижутата "CRISTIANI - CRYSTALS FROM SWAROVSKI" се предлагат и в много други търговски обекти в цяла България.

 

Те са изработени от оригинални кристали "Сваровски" със сертификат за качество и произход, който можете да разгледате детайлно ТУК. Металните компоненти на бижутата са от титан или с родиево покритие (съгласно Европейските норми за качество и безопасност), не провокират алергии и не потъмняват.

 

Разполагаме с най-големите складови наличности на различни размери и цветове кристали.

 

За бижутата с кристали "Сваровски"

 

Кристалите "Сваровски" са изключителен подарък по всякакъв повод - привличат погледите с невероятния си блясък, фина изработка и чисти и наситени цветове. Според размера и стила си, бижутата с кристали "Сваровски" са подходящи, както за изискани вечерни събития, така и за ежедневието. Тези украшения дават последния и може би най-важен щрих към визията на една дама - завършеност и блясък, за които мечтае всяко момиче, независимо от възрастта си.

 

Световноизвестната компания "SWAROVSKI AG", която произвежда бижута и аксесоари от кристали "Сваровски", е създадена през 1895 в Австрия. Днес името й е нарицателно - запазена марка и символ на високо качество и прецизна изработка. Компанията има собствени бутици в цял свят, както и партньори за продажби на дребно.

 


Използваме бисквитки за подобряване на функционалността на сайта. Ако продължите да използвате сайта, вие се съгласявате с употребата им.